Det ikke nogen hemmelig jeg i mange år har drømt om egen gård med tilhørende stald og faciliteter på højeste plan, men det heller ikke nogen hemmelighed at jeg bestemt ikke er millionær. Folk siger, man ikke bliver lykkelig af at have penge, men når det kommer til ridesporten er det gudhjælpemig bare lettere hvis de hang på træerne! På alle punker i forhold til køb og uddannelse af heste, træning, stævner, faciliteter ect.

Vi har de sidste 2,5år kigget på ejendomme, der løbende kommer på markedet, og når kravet er ”Kongernes” Nordsjælland – Fredensborg/Tikøb, så er der ikke mange ejendomme under 10 mio. eller for den sags skyld 8., som indeholder alle de ønsker og krav man har til en ejendom. Det har jeg indset. Det er noget op ad bakke, og gør tydeligvis processen meget langsommelig. Der er ikke ønske om længere nordpå, hverken mod Gilleleje eller Frederikssund, men forhåbentlig er det et spørgsmål og tid, og indtil da bliver alt prioriteret til opsparingen. Det vil ikke genere mig at det var et større renoveringsproces, for det har flere fordele, men prisen skal bare afspejle, at økonomien til renoveringen så også er i budgettet.

I forbindelse med at vi begyndte at kigge på ejendommen, begyndte jeg også at tage kontakt til forskellige bygherre for at få et overblik over budgetter i forhold til etablering/renovering af stalde, bokse, vaskeplads, opsadlingsplads og sadelrum, og det er bestemt ikke en post man må overse. Jeg har en tydelig ide om både hvordan jeg ønsker stalden, bokse og indretningen, hvis der skal bygges nyt fra start, men jeg ved også at det kan ske vi finder noget, hvor man er nødsaget til at gå på kompromis i forhold til det eksisterende. Men derfor er det fortsat meget rart at have en ide om omkostninger forbundet med dette.

Jeg vil virkelig gerne have min egen lille drømmestald, hvor der er lækre rammer til at lave masse content til min følgere. Hvor det let og overskueligt at lave grooming videoer, tage billeder og alt det der høre til inde under min blog. Det er virkelig drømmen. Når jeg før hen har lavet dette, har jeg være heldig at få stillet andres lækre stalde til rådighed, men det er også bare en smule besværligt i længden, og noget mere tidskrævende, da det så oftest kræver koordinering med ejerne af stalden, grooming inden afgang, kørsel ect. Hvorimod, hvis jeg havde det hjemme, havde jeg mere eller mindre mit studio lige ude for døren. Ærligt, så det også derfor jeg i en længere periode ikke har lavet videoer, selvom jeg virkelig gerne ville lave flere af disse. Pt står drengene i Sverige, og det gør bestemt heller ikke processen lettere. Alt skal altid planlægges, så håber den dag vi finder det rette sted, at jeg kan få skabt de perfekte rammer til dette. Det er et af mine største ønsker.

Hver gang jeg finder lækre setups, hvad enten det er billeder af staldprojekter, sadelrumsindretning eller andet bliver billederne gemt til inspiration på min iPhone. Hvad jeg ikke har af billeder at stalde, bokse, sadelrum, hegn, paddocks ect. The struggle is real!

Når det kommer til sadelrummet så har jeg allerede fortaget lidt for mange køb, selvom jeg endnu ikke har ejendommen. Sadelrummet er for mig et rum der skal være funktionelt, men også samtidig have sjæl og varme.

 Her er min obsession klart fladet på SeBo Interior, og hvis man har fuldt min blog længe, så vil man også have set flere respostet billeder fra dem. Det er bestemt ikke billigt, men wow det er flot. Og hvis økonomien er der, så kan man få designet en skræddersyet løsning lige efter ens behov og ønsker. Behøver jeg sige det er drømmen! SeBo’s danske agent er Skibby HC

Photo credit:

SeBo Interior

Gornall Equestrian